Wij zijn gespecialiseerd in het polijsten van aluminium. We hebben diverse polijstmachines staan om aluminium producten tot hoogglans te polijsten. Aluminium laat zicht redelijk makkelijk polijsten omdat het een vrij zachte non ferro metaal is. Wij polijsten met enige regelmaat aluminium onderdelen voornamelijk in de automotive sector. Voor alle vragen over het polijsten van aluminium onderdelen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wilt u in indicatie ontvangen over wat het u gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Aluminium polijsten om optische reden

Aluminium wordt veelal gebruikt in de automotive sector voor bijvoorbeeld onderdelen op motoren, auto`s of klassieke voertuigen. Maar ook komt aluminium veel voor in en rondom het huis. Wanneer een aluminium onderdeel veel in het zicht is kan het erg mooi zijn dit dan hoogglans te laten polijsten zodat het net lijkt als chroom. Custom Polished is specialist op het gebied van het polijsten van aluminium en kan deze tot de hoogst mogelijk glansgraad polijsten.

De praktische reden van aluminium polijsten?

Aluminium kun je ook polijsten om praktische redenen. Denk aan oppervlakken die glad moeten zijn zodat er geen vervuiling aan blijft hechten. Dit komt voornamelijk voor in de apparatenbouw of soms in de medische sector. Ook hiervoor kunt u terecht bij ons.

Handmatig polijsten van aluminium

Custom Polished polijst momenteel alleen op de traditionele manier. Dit houd in dat wij alle onderdelen handmatig bewerken. Dit handmatig polijsten van aluminium begint steeds meer een ambacht te worden en geeft vaak altijd nog de beste hoogglans in vergelijking met andere methodes. Daarnaast kun je het aluminium op deze manier ook het beste onderhouden.

Wanneer aluminium laten polijsten?

Het laten polijsten van een aluminium oppervlak wordt vaak gedaan wanneer een onderdeel dof lijkt of wanneer er diepe krassen of oxidatie is ontstaan. Dit is vaak het resultaat van intensief gebruik of door het blootstellen aan de elementen der natuur. Wanneer aluminium gaat oxideren is het polijsten echt een must. Wanneer hier niets aan wordt gedaan zal het oxideren doorgaan en uiteindelijk kunnen er gaten in het aluminium ontstaan. Dit gebeurd voornamelijk bij oude motoren en brommers.

Aluminium polijsten is aan te raden in de volgende gevallen:

Het aluminium is geoxideerd en slaat wit of bruin uit

Er zitten diepe krassen in het aluminium die afbreuk doen aan het materiaal

U wilt de waarde van een voertuig verhogen door de aluminium delen in hoogglans staat te brengen.

U wilt niet dat vervuiling en water meer kan gaan hechten aan het aluminium onderdeel

Meer informatie over de resultaten? Bekijk onze pagina Resultaat hier.


Zelf aluminium polijsten

Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zelf aluminium wilt polijsten. We hebben naast ons polijstbedrijf namelijk ook nog een online polijstwinkel. Hierin verkopen wij alle nodige materialen om zelf thuis aluminium te gaan polijsten. Denk aan producten zoals polijstpasta, polijsetjes voor de boormachine, schuurmaterialen, polijstschijven en onderhoudsmiddelen zoals een aluminium poetsmiddel. Bekijk hier onze online Polijstwinkel.

Aluminium laten polijsten doet u bij Custom Polished

Bent u van plan om aluminium te laten polijsten? Dan bent u bij Custom Polished aan het juiste adres. Onze ambachtelijke manier van polijsten met onze professionele polijstmachines kunnen we alle soorten aluminium legeringen tot de maximaal haalbare hoogglans polijsten. Een offerte aanvragen kan via onze contact pagina en is geheel vrijblijvend! Wij zijn dé expert op het gebied van het polijsten van aluminium. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze specialist, we helpen u graag verder met alle vragen omrent het aluminium polijsten.