Bij Custom Polished kunt u terecht voor allerlei soorten werkzaamheden. Wij polijsten, slijpen, glasparel stralen, borstelen en satineren diverse soorten metalen zoals aluminium, rvs, messing, koper of brons. Wij hebben jarenlange ervaring in de meest uitlopende branches

Polijsten

Als klant kunt u terecht bij ons voor het polijsten van alle soorten metalen. Denk aan het hoogglans polijsten van aluminium, rvs, koper, messing, brons of andere non ferro metalen. Wij polijsten nog op de traditionele en ambachtelijke manier. Dit houd in dat wij alle producten handmatig polijsten. Custom Polished is specialist op het gebied van polijsten van allerlei soorten metalen.

Slijpen

Ook voor het slijpen van bijvoorbeeld RVS bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen rvs slijpen op de handmatig manier. We hebben diverse handmachines om bijvoorbeeld lassen weg te slijpen om deze vervolgens een geslepen structuur te geven. Lees hier alles over het slijpen!

Glasparel stralen

Onze werkplaats is voorzien van een kleine straalkast. Hierin kunnen wij in opdracht kleine onderdelen van aluminium of rvs in parelstralen. Stalen en metalen onderdelen kunnen wij hier helaas niet in verwerken.

Borstelen en Satineren

Een structuur geven aan een materiaalsoort noemen wij vaak borstelen of satineren. Wij hebben diverse handmachines om een geslepen structuur aan te brengen aan bijvoorbeeld rvs of aluminium. Deze materialen slijpen wij vaak tot een korrel 320 om deze zo een geborstelde uitstraling te geven.

Alle bewerkingen bij Custom Polished

Custom Polished heeft al sinds 2008 ervaring met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van oppervlakte techniek. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel het u ongeveer gaat kosten vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u geadviseerd worden door een specialist? Bel of mail ons dan gerust. We staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over onze werkzaamheden.