Custom Polished is al vanaf dag één bekend met polijstwerkzaamheden voor particulieren. Particuliere klussen kunnen bij ons in de werkplaats worden afgegeven of naar ons worden verzonden per post. Iedere klant wordt met de grootste zorg en kwaliteit behandeld. Custom Polished staat al jaren bekend als betrouwbare leverancier in de particuliere sector.

Velgen Polijsten

Het polijsten van aluminium velgen doen wij handmatig met diverse handmachines. Zo hebben we volledige controle over het gehele polijstproces. Vaak worden bij aluminium velgen de stoeprand schade weg geslepen en vervolgens de velgranden of de gehele velg gepolijst tot hoogglans. Houd er wel rekening mee dat helaas niet alle velgen als chroom gepolijst kunnen worden. Dit is erg afhankelijk van de samenstelling (legering) van het aluminium.
( UPDATE MOMENTEEL IS HET POLIJSTEN VAN VELGEN NIET MOGELIJK)

Motor onderdelen Polijsten

Motoren zijn vaak voorzien van aluminium onderdelen. Denk al aluminium velgen, kleppendeksels, primaire bak, carterdelen of voorvork onderpoten. Bij dit soort onderdelen komt het vaak voor dat door intensief gebruik of oxidatie de aluminium motor onderdelen er niet mee zo fraai uit zien. Wij kunnen dit soort motoronderdelen gemakkelijk polijsten.

Brommer onderdelen polijsten

Het komt met name bij klassieke brommers of motoren voor dat de aluminium onderdelen in de loop van de jaren beschadigd zijn geraakt of zijn geoxideerd. Deze klassieke voertuigen worden dan terecht ook vaak gerestaureerd om zo een stukje geschiedenis levend te houden. Custom Polished is al jaren het vertrouwde adres voor restaurateurs en brommer organisaties voor al het polijstwerk.

Auto onderdelen polijsten

Wanneer je kijkt wat er aan aluminium onderdelen op of aan een auto zit dan kun je een beste waslijst maken. Denk aan kleppendeksels, velgen, bumpers, sierlijsten en behuizingen. Al dit soort onderdelen worden met name bij klassieke auto`s veelal gepolijst. Custom Polished kan al dit soort aluminium onderdelen tot hoogglans polijsten.

Custom Polished voor al de particuliere polijstklussen

Bent u als particuliere klant opzoek naar een betrouwbaar polijstbedrijf voor het polijsten van aluminium onderdelen van uw klassieke motor, brommer of auto dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar natuurlijk kunnen wij veel meer onderdelen polijsten. Denk aan onderdelen aan een boot, een klassieke gokkast of jukebox. Alles wat van een metaal is gemaakt kunnen wij voor u polijsten

Wij zijn dé expert op het gebied van polijsten. Dus heeft u nog vragen over de mogelijkheden Neem dan gerust contact op met onze polijst expert. We helpen u graag verder.