Rvs is een populaire non ferro metaal, het product is roest vast en daardoor erg duurzaam. Rvs wordt daarom ook veel gebruikt in de voedingsindustrie, jacht en schepenbouw, maar ook vaak voor toepassingen in en rondom het huis. Daarnaast kan rvs ook heel mooi worden gepolijst tot een absolute mirror finish. Custom Polished heeft diverse polijstmachines staan waarmee rvs tot hoogglans kan worden gepolijst.

Meer informatie over de mogelijkheden wat betreft het polijsten van rvs? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Rvs hoogglans polijsten om optische redenen.

Rvs laten polijsten kan worden gedaan om verschillende redenen. De meest voorkomende reden is het laten polijsten om optische redenen. Rvs kan namelijk echt als een mirror gepolijst worden. Deze toepassing komt vaak voor in de luxe jachtbouw maar ook steeds meer in de traditionele scheepvaart. Maar denk ook aan kunstwerken voor binnen en buiten en producten in en rondom het huis zoals kranen, spoelbakken of deurbeslag.

De praktische redenen van het polijsten van rvs

Het polijsten van rvs kan ook worden gedaan om praktische redenen. Rvs wordt ook veel gebruikt in de voeding en medische industrie. Denk dan aan gereedschappen en apparaten. Het doel is dan om aanhechting van vervuiling of bacteriën te voorkomen en de producten makkelijk kunnen worden schoongemaakt. Ook dit soort rvs producten kan Custom Polished polijsten.

Wanneer rvs polijsten

Rvs kan worden gepolijst om verschillende redenen. Het polijsten van rvs wordt veel gedaan op het moment dat het rvs dof is geworden of wanneer er oneffenheden zijn ontstaan zoals krassen. Maar rvs kan ook worden gepolijst op het moment wanneer het een glanzend of glad oppervlak moet worden, Rvs polijsten wordt vaak gedaan in de volgende gevallen

Het oppervlak moet een mirror finish glans krijgen.
Het rvs is dof geworden of zit vol met oneffenheden
Het rvs oppervlak moet glad worden

Rvs zelf polijsten

Naast dat wij zelf rvs polijsten in ons polijstbedrijf hebben wij ook een polijstwinkel waarbij we polijstmaterialen verkopen. Hier vind u alle soorten polijstpasta van de merken Unipol, Menzerna, LEA en langsol, maar ook polijstschijven sisal, katoen en flanel en alle onderhoudsmiddelen zoals een metaalpoets voor het onderhouden en poetsen van rvs Daarnaast kunnen we ook alle handmachines leveren van het merk Flex! Dus wilt u zelf aan de slag met het polijsten van rvs? Neem eens een kijkje in onze online polijstwinkel.

Rvs laten polijsten bij Custom Polished

Wilt u rvs laten polijsten? Dan bent u bij Custom Polished aan het juiste adres. Wij hebben de juiste professionele machines om rvs op de traditionele en ambachtelijke manier te polijsten tot hoogglans. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het hoogglans polijsten van rvs? Vraag een offerte aan via de contact pagina of bel met onze specialist. We kunnen u alles vertellen over het rvs polijsten.