Polijsten van Aluminium en RVS

Polijsten voor gedaan om een oppervlak een hoogglans finish te geven, dit kan zijn optische redenen, of om praktische redenen.

Polijsten voor optische reden gebeurd vaak wanneer een onderdeel veel in het zicht is, neem bijvoorbeeld onderdelen voor de jachtbouw, interieurbouw, machine en apparatenbouw, automotive, mode/design of de onderdelen aan uw oldtimer, motorfiets of brommer.

Polijsten voor praktische reden kan zijn wanneer er geen vuil of andere substanties op het materiaal mogen blijven zitten.

Wij kunnen vrijwel elk metaal voor u hoogglans polijsten, metalen zoals RVS, aluminium, messing of brons worden door ons veelal gepolijst. Rvs kunnen wij voor de luxe jachtbouw tot super hoogglans polijsten.

Onze werkplaats is ingericht met diverse machines en handgereedschappen om iedere klus naar tevredenheid van de klant te realiseren.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het polijsten van aluminium of rvs producten. Het polijsten van bromfietsnaven, velgen, ankerplaten of deksels behoort tot onze dagelijkse kost. Meer informatie? Neem contact met ons op via onze contact pagina