slijpen-icoon-1

slijpen

borstelen-icoon-1

borstelen

polijsten-icoon-1

polijsten

stralen-icoon-1

stralen

Custom Polished is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het slijpen en polijsten van rvs, aluminium en andere non-ferrometalen.Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat om het professioneel slijpen en polijsten van enkelstuks onderdelen, prototypes of seriematig werk in grotere aantallen.Op onze website tonen wij u onze mogelijkheden binnen ons bedrijf.
Voor specifieke vragen of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina, e-mail, of telefoon.Wij hebben jarenlange ervaring in het slijpen, borstelen en polijsten van rvs, aluminium, brons, messing  of andere non ferro metalen.Wij werken onder andere voor de machinebouw, automotive , interieurbouw en jachtbouw.Maar, wij kunnen uiteraard in iedere branche onze diensten toepassen. Sinds 2008 kunt u ook terecht bij ons voor het stralen.
Slijp en polijstbedrijf Custom Polished werkt niet alleen voor bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Wij zijn specialist op het gebied van het polijsten van aluminium bromfiets of motoronderdelen. Natuurlijk kunt u voor al het polijstwerk terecht bij ons.

Onze kracht ligt in het leveren van kwaliteit, het nakomen van afspraken, en het niet hebben van een 9-5 mentaliteit, wij werken indien nodig in de avonden en weekenden door om het werk gedaan te krijgen. Mede door deze instelling en de ervaring, de geleverde kwaliteit, en de controle hierop, maakt dat vele bedrijven ons al jaren weten te vinden.

Of het nu gaat om seriematig werk met een constante kwaliteit, of een enkelstuk onderdeel, bedrijf of particulier, iedereen is welkom in onze werkplaats.

Naast het onze werkplaats hebben wij ook nog een internet shop waar wij polijstmaterialen verkopen. Kijk hiervoor onder het kopje “webshop” of klik hier om naar Polijstweb te gaan.

Polijstbedrijf Custom Polished is uw adres voor al het polijstwerk.